
Cultura
Sant Julià marida tapes i música a la Ruta de la Tapa 2025
Prop d'una vintena de tapes omplen el repertori gastronòmic de la Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria. L'edició del 2025 incrementa el nombre de participants i presenta novetats, com el premi al millor plat dolç i la cloenda amb actuacions musicals.
Tapes com la torrada sense gluten de figatell i escuma de ceps podrà ser tastada a Sant Julià de Lòria a partir del 7 de maig. La setzena edició de la Ruta de la Tapa reuneix prop d’una vintena d’establiments lauredians en què la gastronomia de qualitat i accessible es converteix en protagonista. Una edició en què el dolç guanya més pes que mai.
Judith Lopez, consellera de Turisme, ha destacat que han recuperat el trajecte a peu des del 100 x hora fins a l'Angelo, i la ruta es concentrarà al centre de Sant Julià.
Pel que fa a les opcions per a persones amb necessitats alimentàries específiques, Canòlich Ribot, cap del departament de Turisme, ha subratllat que "cada vegada hi ha més gent intolerant al gluten, a la lactosa, vegetariana, etc. i gràcies als restauradors que ens faciliten aquestes opcions, els hi donem l'oportunitat a aquesta gent a venir a fer la ruta."
Informa: Abraham Cejudo
Etiquetes
Destacat