andorradifusio_rtva_nandu_jubany_estrella_michelin_fira_27102018142748

Societat

Nandu Jubany, una estrella Michelin a la Fira

La Fira ofereix tota mena de reclams, fins i tot alta gastronomia amb estrella Michelin. El català Nandu Jubany ha estat un dels protagonistes en aquest aparador. El seu valor, la cuina de producte.

Author

|

27.10.18


Peus de porc que combinen amb gambetes, una empanada de tonyina natural, platets que tempten molts paladars. I és que aquí es menja pels ulls i un s'enamora per l'estómac. És el secret de la cuina de Nandu Jubany i la Fira es converteix en un bon moment per escurçar distàncies i fer venir salivera. "A aquesta Fira ja fa bastants anys que venim, la gent aprofita per conèixer-nos", celebra el xef.

El cuiner tocat per l'estrella Michelin és un defensor del producte de qualitat que sempre és el protagonista del plat, per acompanyar un dia d'esquí o gaudir del temps a taula. "He obert un restaurant a Barcelona que es diu Pur. Puresa en el sentit de posar les salses a part, cada dia volem menjar de tot, bé, sa i que ens senti bé. Ens va molt bé la neu i on som però cada vegada més les famílies venen per tot el que oferim. Al final és una experiència on la neu és una part i la gastronomia una altra", explica sobre l'oferta pirinenca. 

Fa vuit anys que el seu segell és a Andorra i es promociona al costat de la proposta del japonès Hideki Matsuhisa. La renovació és un dels valors de la firma del català, que per a aquesta temporada promet no deixar de sorprendre.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Etiquetes

Nandu Jubany, una estrella Michelin a la Fira | RTVA