
Programes
11es Jornades gastronòmiques 'La Massana Fogons'
La Massana obre l’any gastronòmic al Principat amb les jornades de cuina d’hivern "Lo Mandongo". Aquest mot defineix el conjunt de carns de porc i els additius amb què es prepara l’embotit el dia de la matança, que es du a terme en aquesta època de l’any i que és un dels ingredients principals de les menges hivernals. Els restaurants de la parròquia que participen en aquesta iniciativa ofereixen menús variats, que inclouen plats originals amb el porc com a eix vertebrador. També hi trobaràs propostes amb altres productes autòctons en diverses receptes, tant tradicionals com més modernes i creatives, amb tocs d’altres cultures. Un altre producte que podràs degustar durant aquestes jornades de cuina d’hivern són els calçots, que també es fan en aquesta època. Ens en dona tots els detalls Sergi Balielles, conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de La Massana.
Tots els episodis

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc