
Programes
La cuina: bacallà skrei gratinat amb allioli d’herbes i escalivada de calçots
El nostre xef Christian Zanchetta ens prepara un bacallà skrei gratinat amb allioli d'herbes i escalivada de calçots. Estigueu atents perquè la clau rau en la cocció de la pell del bacallà. Un plat que aparentment sembla complicat, però que a la pràctica no ho és!!!.
0
volume_off
fast_rewindfast_forward
Tots els episodis

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc