
LLibres & Company
"Me sabe a Málaga" i "¿Cuál es el teléfono para llamar al cielo?"
Els llibres avui ens porten a Màlaga, on trobem, en primer lloc, un receptari completíssim de menjars típics de la ciutat o de llocs amagats de Màlaga. Més de cent receptes antigues i modernes que Ana Abellán Ciudad ens ofereix en un llibre molt bonic: "Me sabe a Màlaga"; ella mateixa ens ho explica, i ens dóna la recepta de cloïsses amb patates fregides, elaborada d'una manera molt original.
M. Angeles Puche és la segona convidada al programa d'avui, i també des d'aquesta bonica ciutat ens parla de sentiments, d'emocions, i d'un més enllà de la vida material. Ens narra la seva experiència personal més humana i dolorosa davant el comiat del seu marit després d'una llarga malaltia. M. Angeles Puche ens presenta el seu llibre: "¿Cuál es el teléfono para llamar al cielo?", Una crida a la positivitat i al consol davant la pèrdua de l'ésser estimat.
Tots els episodis

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc