
Programes
La revista de gastronomia internacional editada a Andorra i l’obra d’Ana Basanta
Joan Berenguer ens convida a rebre cada mes la revista digital de gastronomia internacional editada a Andorra, i Ana Basanta repassa les seves obres i ens explica la seva experiència a l'Àfrica negra i la convivència amb els Massai. 18-08-2014
0
volume_off
fast_rewindfast_forward
Tots els episodis

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc

cpkdcpkdpckdpkc
cpkdcpkdpc
cpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkccpkdcpkdpckdpkc