mostra14

El vi, protagonista a la mostra gastronòmica d’Ordino

La 33a mostra gastronòmica d’Ordino arriba amb novetats, més participació d’establiments del Pirineu català i una aposta clara pel producte de proximitat. Enguany hi prendran part 20 restaurants, un menys que el 2024, però amb un augment dels participants de fora d’Andorra, que passen de cinc a set.

14.10.25

Entre els noms destacats hi ha dos establiments amb estrella Michelin: l’Ibaya de Soldeu i la Fonda Xesc del Ripollès. Una mostra que, un any més, es consolida com una cita imprescindible per als amants de la gastronomia i un espai per descobrir sabors i textures d’alta cuina.

Els assistents també podran participar en tallers al Gastrolab, a càrrec de Josep Moráguez (restaurant L’Ensegur) i Sofia Sarasqueta, cap de rebosteria de l’Ibaya, pensats tant per a adults com per a infants.

El Saló Ordino Gourmet, dedicat als productes de quilòmetre zero, canvia d’ubicació i es trasllada al centre de la parròquia. Després que el formatge fos el protagonista l’any passat, enguany el vi agafa el relleu com a eix central, amb degustacions i productors locals de formatges, embotits, cerveses i altres elaboracions artesanes.

En total, 380 comensals gaudiran de la mostra i podran votar el plat que més els agradi, mentre que un jurat especialitzat de crítics gastronòmics, amb la participació de Josep Lluís Trabal, escollirà el plat guanyador professional.

Etiquetes

El vi, protagonista a la mostra gastronòmica d’Ordino | RTVA