
Un restaurant radiofònic
Ràdio Nacional d'Andorra estrena un nou programa: 'Can Trabal'. Una proposta que vol posar en valor la gastronomia nacional, dirigida i conduïda per l'expert culinari Josep Lluís Trabal.
'Can Trabal' comptarà amb entrevistes i recomanacions per menjar, amb la idea d'aprofundir en la gastronomia andorrana. L'estrena ha estat a dos quarts de tres de la tarda d'aquest primer d'octubre, a la 94.2 de l'FM.
"Can Trabal és un restaurant radiofònic, que obrirà els dimecres (14:30h) i dissabtes (12h) a RNA. Tindrem sempre un xef convidat que ens parlarà de la seva vida; el coneixerem una mica més, a través d'un menú de quatre plats elaborat per ell mateix. Quatre plats que han marcat la seva vida. A més, tindrem un munt de recomanacions de restaurants i de vins. Un programa que esperem que tingui molt bon gust".
Josep Lluís Trabal, director 'Can Trabal'
Etiquetes