MOSTRA-GASTRON-MICA-ORDINO20251109

Entrades exhaurides a la Mostra Gastronòmica d’Andorra i Pirineus

La Mostra Gastronòmica d’Andorra i Pirineus, celebrada a Ordino, ha exhaurit totes les entrades, amb un total de 440 comensals. De cara a futures edicions, l’organització es planteja si mantenir el Saló Gourmet a l’exterior, com s’ha fet enguany per primera vegada, o bé tornar-lo a ubicar a l’interior.

Alexia Alcalá

|

09.11.25


Entre les quaranta propostes gastronòmiques destacava la poma amb crema catalana i gelatina de vi. En total, hi han participat 20 establiments: 13 del país i 7 dels Pirineus catalans.

Entre els participants hi havia dos restaurants amb estrella Michelin: l’Ibaya, de Soldeu, i la Fonda Xesc, de Girona. Precisament el darrer ha estat el guanyador del premi al millor plat.

Pel que fa al premi del públic, ha estat per al caneló de galta de vedella de l’Hostal Palanques.

Enguany, per primer cop, el Saló Gourmet s’ha celebrat a l’exterior. L’organització, però, valora la possibilitat de tornar-lo a fer a l’interior per evitar els inconvenients meteorològics.

“S’haurà de valorar, un cop finalitzi el Saló Gourmet, si la millor idea seria tornar a fer-lo a l’interior.”
Maria del Mar Coma

Els tallers gastronòmics també han tingut una gran participació, amb prop de 160 persones inscrites, especialment en els dedicats a les degustacions.

Etiquetes

Entrades exhaurides a la Mostra Gastronòmica d’Andorra i Pirineus | RTVA