SNOW-CLUB-GOURMET20251213

Imatges cedides: Grandvalira Resorts

L’Snow Club Gourmet arrenca amb alta gastronomia d’estrelles Michelin

L'Snow Club Gourmet de Grandvalira ha encetat una nova edició d’alta gastronomia amb una programació que reuneix xefs guardonats amb tres estrelles Michelin, un Premi Nacional d’Hoteleria a la Innovació i set sols Repsol.

Alexia Alcalá

|

13.12.25


La inauguració ha anat a càrrec del xef Francesco D'Errico, de Pico Bistrot, que ha presentat un menú exclusiu dedicat a la tòfona blanca amb Tartuflanghe, referent internacional en aquest producte.

"El plat que hem aportat avui com aromatitzant té un producte de temporada d'excel·lència com és la tòfona blanca."

Francesco d’Errico, xef del restaurant Pico Bistrot del Piemont

 "En aquest moment hi ha molta tòfona i de qualitat molt alta. Aquest any hem obert amb D'Errico un projecte que es diu Pico Bistrot."

Paolo Montanaro, CEO de Tartuflanghe

La jornada ha reafirmat el compromís amb el producte i la innovació culinària en un entorn d’alta muntanya.

Etiquetes

L’Snow Club Gourmet arrenca amb alta gastronomia d’estrelles Michelin | RTVA