
Pau Bonastre
Societat
La paella valenciana, protagonista a la plaça del Poble
Molta verdura, pollastre i conill. Aquests són els principals ingredients de l’arròs que els cuiners han preparat per a l’arrossada popular d’Andorra la Vella aquest dilluns. Enguany, s’ha optat per una autèntica paella valenciana.
Una de les novetats d'aquest any és l'elaboració de paella valenciana, ja que no porta porc per la gent que no el pot menjar.
"Hem canviat de fa molts anys, i estem fent paella valenciana per la gent que no pot menjar porc. Porta conill, pollastre de corral, molta verdura, que és el que li dona el toc a aquesta paella valenciana."
Abundi Monterde, xef
Els cuiners treballen des de les set del matí per tenir-ho tot a punt. El xef Abundi Monterde revela quin és el secret perquè un arròs per a tanta gent surti bo.
"El secret és el carinyo que li poses, i dins del que és el carinyo és tot l'ambient que hi ha al voltant de l'arròs. És un plaer veure la gent que s'apropa a veure com fas l'arròs, que t'anima. Nosaltres hem fet per 1.200 racions, però sempre tenim el poder de reacció a última hora per si veiem que hi ha molta gent, perquè avui el temps acompanya."
Abundi Monterde, xef
Un cop acabat, només queda servir-lo i gaudir d’un bon àpat en bona companyia.
Etiquetes
Destacat