PREPARACI--PAELLA20250804

Pau Bonastre

Societat

La paella valenciana, protagonista a la plaça del Poble

Molta verdura, pollastre i conill. Aquests són els principals ingredients de l’arròs que els cuiners han preparat per a l’arrossada popular d’Andorra la Vella aquest dilluns. Enguany, s’ha optat per una autèntica paella valenciana.

Martina Torrebadella

|

04.08.25


Una de les novetats d'aquest any és l'elaboració de paella valenciana, ja que no porta porc per la gent que no el pot menjar.

"Hem canviat de fa molts anys, i estem fent paella valenciana per la gent que no pot menjar porc. Porta conill, pollastre de corral, molta verdura, que és el que li dona el toc a aquesta paella valenciana."
Abundi Monterde, xef

Els cuiners treballen des de les set del matí per tenir-ho tot a punt. El xef Abundi Monterde revela quin és el secret perquè un arròs per a tanta gent surti bo.

"El secret és el carinyo que li poses, i dins del que és el carinyo és tot l'ambient que hi ha al voltant de l'arròs. És un plaer veure la gent que s'apropa a veure com fas l'arròs, que t'anima. Nosaltres hem fet per 1.200 racions, però sempre tenim el poder de reacció a última hora per si veiem que hi ha molta gent, perquè avui el temps acompanya."
Abundi Monterde, xef

Un cop acabat, només queda servir-lo i gaudir d’un bon àpat en bona companyia.

Etiquetes

La paella valenciana, protagonista a la plaça del Poble | RTVA