
Carolina Martínez
Ordino acull la 33a edició del Saló Gourmet amb xefs amb estrella Michelin
Ordino ha posat en marxa aquest cap de setmana la 33a edició del Saló Gourmet, una cita gastronòmica que reuneix xefs, productors i aficionats a la cuina de tot el territori. Enguany hi participen 15 expositors de productes tradicionals i s’han organitzat activitats per a totes les edats.
El certamen disposa de la presència de 20 restaurants, 13 nacionals i 7 del Pirineu català, entre els quals destaquen Ibaya i Fonda Xesc, amb estrella Michelin. A més, el Gastrolab oferirà tallers i masterclass de cuina i rebosteria d’autor per als visitants.
Els organitzadors han destacat que, tot i la pluja del primer dia, s’hi espera una gran afluència demà, coincidint amb la mostra gastronòmica. La mostra inclourà un premi del públic i un nou guardó del jurat professional per reconèixer els millors plats i propostes de l’edició.
Etiquetes