
Cultura
El Cirque du Soleil "il·lusiona" la restauració
El Cirque du Soleil oferirà funcions al llarg de tot el mes. Un dels sectors que més es beneficia de l’afluència de turistes que assisteixen a l’espectacle és el de la restauració. Les previsions d'afluència per a aquest període són altes, especialment en els restaurants situats a prop del recinte.
És el cas de diversos establiments de la zona, que ja acumulen uns quants anys d'experiència en aquest sentit i troben que l'impacte sempre és positiu.
"Ve molta gent de fora i ho agraïm perquè, com que és tan a prop del recinte, la gent ve aquí a sopar i és molt positiu per a nosaltres."
Marco Castiglione, propietari de Sapori d'Italia
"Portem 3 o 4 anys de circ i és un mes que va força bé."
Jordi Pous, propietari de Tastic
Un dels moments amb més càrrega de feina és, sobretot, la primera hora del torn de sopars, abans de l'espectacle.
"A les 20.30 h ve tothom. Volen sopar ràpid i marxar abans de l'espectacle, a les 22 h."
Jazmín Ordoqui, encarregada de La Tapeta
"En hores puntes, sobretot ara, quan obrim a les 20 h, sí que tenim un volum massiu de gent."
Marco Castiglione, propietari de Sapori d'Italia
I també quan s'acaba la funció.
"Sobre les 23 h comença a aparèixer una altra onada de gent que ve passejant i volen prendre alguna cosa."
Jazmín Ordoqui, encarregada de La Tapeta
Per això, alguns establiments han hagut de planejar els horaris i la gestió dels treballadors amb anticipació, per poder assegurar un bon servei.
"Hem reforçat la plantilla durant aquestes tres horetes abans del circ."
Jordi Pous, propietari de Tastic
"El cap de setmana fa falta algun reforç, tenim algun extra."
Marco Castiglione, propietari de Sapori d'Italia
Per tal de millorar l'organització, alguns restaurants funcionaran només a través de reserves per sopar, almenys en aquest període de temps.
Etiquetes
Destacat