
Txell Taboada
L'Andorra Taste tanca amb rècord de consumicions venudes
L'Andorra Taste clou la 4a edició amb 56.000 consumicions venudes durant les jornades populars. De cara a l’any vinent, el gran repte de l’organització és superar el nivell assolit a les jornades professionals, en què enguany han assistit xefs de la talla de Ferran Adrià.
Enguany, l’Andorra Taste ha superat totes les expectatives, especialment durant el cap de setmana dedicat a la gastronomia popular. S’hi han venut prop de 56.000 consumicions, una xifra que deixa enrere amb escreix les registrades l’any passat.
De les 22 propostes culinàries, les tres més aclamades han estat el melós de vedella del restaurant Beç, el bao d’ànec confitat del Mood Sensorial i el biquini d'ànec de Pequín del Kao Soldeu. Els responsables d’aquests establiments coincideixen a afirmar que han tingut més afluència i feina de l’esperada.
Pel que fa a les jornades professionals, el balanç també és molt positiu. Més de 1.100 participants de 22 països diferents han assistit a les ponències i activitats programades. Un dels factors clau d’aquest èxit ha estat el nivell dels xefs convidats, entre els quals hi havia el reconegut Ferran Adrià, guardonat amb tres estrelles Michelin.
Amb la voluntat de mantenir aquest nivell en futures edicions, l'objectiu de l'Andorra Taste és posicionar-se internacionalment com l'epicentre de la gastronomia d'alta muntanya.
Etiquetes
Destacat