362596

Societat

Els preus del sopar de cap d'any, similars als d'anys anteriors

Tot a punt per celebrar l´últim sopar del 2016, per a molts una cita ineludible per començar l´any nou amb bon peu. El sector de la restauració preveu un augment de les reserves. Tot i que els pitjors dies de la crisi han passat, els preus dels sopars de Cap d´Any gairebé no han augmentat els darrers anys.

Author

|

31.12.16


En aquest restaurant escaldenc fa dies que es preparen per acollir els clients en una nit tan especial. Dijous ja tenien reservades el 80% de les places disponibles i pensen cobrir l´aforament total, ja que molts esperen a última hora per fer les reserves. Tot i que es comença a notar una reactivació del consum, cal mantenir els preus que segons el sector gairebé no s´han apujat els darrers anys.

A partir d´uns 40 euros per persona es pot sopar fora de casa la nit de Cap d´Any. El cost augmenta en funció del servei, del sopar i dels extres, com música en directe o altres tipus d´actuacions. Majoritàriament els restaurants ofereixen menús on es combinen carn, peix i marisc, amb entrants, vi i cava. I per descomptat les postres tradicionals. És clar que l´augment de preu del menú està justificat, entre altres aspectes, perquè els locals necessiten contractar personal extra.

Encara avui es rebien peticions de reserves a la majoria de restaurants que oferiran menús especials per Cap d´Any. I és que molts comparen preus i serveis fins al darrer moment.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Anna Romagosa

Els preus del sopar de cap d'any, similars als d'anys anteriors | RTVA