ANDORRA-TASTE-MAT-20250921

Txell Taboada

El vermut i la pluja, protagonistes de l'últim dia de l'Andorra Taste

El bon temps ha donat una treva en l’últim dia de l’Andorra Taste, després d’un matí marcat per la pluja. El vermut ha estat un dels protagonistes de la jornada.

Alexia Alcalá

|

21.09.25


Ni tan sols la pluja matinera ha fet enrere els visitants més fidels, que no han volgut perdre’s l’últim matí d’aquesta edició. Puntuals com un rellotge, a les 12 del migdia ja s’havien format cues per aconseguir els tiquets de les consumicions.

"Porto paraigües aquí, perquè plogui o nevi, aquí estem, que ja no tornarem a tenir l'Andorra Taste fins l'any que ve."
Assistent

Tot i que la gastronomia és el gran reclam de la fira, la beguda també hi té un paper destacat, i dins d’aquest àmbit, el vermut hi té un lloc especial. Un dels moments més esperats ha estat un taller pràctic en el qual els participants han après a preparar un spritz, el còctel de moda originari d’Itàlia.

"Hi ha molta tendència, és un producte que es va popularitzar a Itàlia. Necessites un bon espumós, una soda i un bon aperitiu, en aquest cas Petroni."
Aitor Estela, encarregat del taller

La jornada de tancament continuarà aquesta tarda amb diverses activitats previstes fins a les vuit del vespre. Entre les activitats, destaquen un tast de productes locals i un taller de pastisseria, que posaran el colofó final a una edició que ha tornat a situar Andorra com a punt de referència per als amants de la gastronomia.

Etiquetes

El vermut i la pluja, protagonistes de l'últim dia de l'Andorra Taste | RTVA