
Javier Martín
Els secrets de forners i tallers per fer panadons, protagonistes a l'Andorra Taste
La segona jornada de l'Andorra Taste Popular ha mantingut l'èxit d'afluència del primer dia. Els tallers i mostres culinàries han estat els protagonistes de la jornada.
Gastronomia del país amb l'essència de l'alta muntanya en tots els seus vessants, música i tallers: tots aquests factors, combinats amb el bon temps, han estat els protagonistes d'una segona jornada de l'Andorra Taste Popular, que ha mantingut la bona afluència de gent del primer dia.
Entre les propostes més destacades de la jornada, la mostra culinària impartida pel forner Jordi Morera, que ha explicat als assistents el secret per fer una bona massa mare, que a més a més té origen en el país.
"La vam fer néixer aquí, mitjançant flors que vam agafar de la vall d'Incles, plantes. Vam macerar aigua i a partir d'aquí va començar a fer néixer aquesta massa mare."
Jordi Morera, forner
Les activitats infantils també han tingut gran èxit, amb totes les propostes de l'AulaKids completes. Entre les quals, un taller en què els nens i nenes han après a fer panadons, una recepta senzilla però amb moltes variants.
"Ho fem amb carn de porc, ho fem amb herbes. Fem una barreja que els nens van col·locant a dins i ho fornegen pintant amb una mica d'ou. És molt fàcil i a més a més se les poden endur."
Víctor Gonzalo, encarregat de l'AulaKids
L'Andorra Taste viurà diumenge la seva darrera jornada, de 12 del migdia fins a les 8 del vespre.
Etiquetes
Destacat