
Noticies
Sant Julià de Lòria bat rècords amb la 16a edició de la Ruta de la Tapa
Sant Julià de Lòria ha celebrat la 16a edició de la Ruta de la Tapa amb un èxit rotund, aconseguint més de 12.000 tapes venudes en només tres dies. Aquest dimecres a la tarda, s'ha celebrat l'acte de lliurament de premis, on els restauradors han rebut el reconeixement a la seva creativitat i qualitat culinària.
El Racó de l'Anna s'ha coronat com el gran guanyador, aconseguint el primer premi de la Ruta de la Tapa. Casa meva i El Cantàbric a taula han completat el podi, obtenint el segon i tercer premi, respectivament. D'altra banda, el premi del públic ha estat per a Ritualer, mentre que el premi atorgat per les creadores de contingut ha recaigut en snack bar La Passa. La novetat era la tapa dolça que ha recaigut en la pastisseria El Cigne.
Judith López, consellera de Turisme, ha destacat la xifra de les 12.000 tapes venudes com una mostra de l'èxit de l’esdeveniment: "Més enllà de les 12.000 tapes, també tenim 18 restaurants i no volem que siguin menys mai, sempre anem a més, per tant jo crec que les bones xifres encoratgen a seguir."
Cristian Sasa, membre del jurat, ha explicat els criteris de valoració, destacant la varietat d’opcions: "S'ha valorat si era opció sense gluten, vegana o vegetariana, si hi havia producte del país i, sobretot, el gust."
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Pau Bonastre
Destacat